Aké svadobné oznámenie si vybrať?


Aké svadobné oznámenie si vybrať?

Každá žena chce, aby bol jej svadobný deň perfektný a všetko to odštartuje svadobné oznámenie. Pri jeho výbere by ste mali zvažovať niekoľko faktorov.

V prvom rade do výberu oznámenia pripojte aj manžela. A ak nemá záujem sa výberom veľmi zaoberať, o to lepšie. Ste predsa žena a ženy majú vkus. No dôležité je nezabudnúť na to najdôležitejšie. Svadobné oznámenie by vás malo vystihovať. Vás ako budúci manželský pár.

Oznámenie by vás malo charakterizovať


Oznámení je naozaj neúrekom. Myslite na to, či chcete svadbu poňať vyslovene v elegantnom štýle alebo ste zábavný pár, ktorý sa nebojí spraviť veľa vecí inak. Dnes sú napríklad moderné oznámenia v krémových tónoch s peknými doplnkami, ktoré dodajú oznámeniu eleganciu a šmrnc.

Peknou ozdobou môže byť saténová stuha. Jej farbu môžete zladiť so svadobnou výzdobou.

Svadobné oznámenie 6402

Ak sa vo vás nezaprie romantička, poteší vás práve toto chutné oznámenie s mašličkou a srdiečkami:

svadobne oznamenie 6402

Obľúbené sú aj oznámenia, ktoré majú na pozadí fotografiu páru alebo sú prezentované vtipným obrázkom či textom. No v poslednom čase budúce nevesty siahajú aj po oznámeniach s vintage motívom, ktoré sú stále žiadanejšie. Pokiaľ robíte svadbu v prírodnom štýle, teda s lúčnymi kvetmi, drevenými stoličkami a chutnými lampášikmi na stole, môžete siahnuť aj po oznámení s prírodnými doplnkami.

svadobne oznámenie 1170


Čo na ňom nemôže chýbať


Každé oznámenie musí mať meno ženícha a nevesty, dátum, čas a miesto obradu. Pokiaľ posielate oznámenie osobám, ktoré sú pozvané aj na svadobnú hostinu, do obálky s oznámením vložte aj pozývaciu kartičku. Mal by v nej byť text, z ktorého je jasné, že sú na svadbu pozvaní ako hostia.

Svadobné oznámenia by ste mali riešiť čo najskôr. Mali by byť odoslané aspoň 6 týždňov pred konaním obradu, aby si všetci hostia mohli naplánovať voľno na túto udalosť. Takže ich objednávajte najneskôr 2 mesiace pred termínom oznámenia. Musíte počítať s tým, že aj navrhnutie a samotná výroba oznámenia zaberie čas.

Informujte sa o cenách

Ceny oznámení sú rôzne. Odvíjajú sa od techniky, ktorá je použitá na ich výrobu, ale aj od doplnkov a od kvality použitého papiera. Za jednoduché oznámenia zaplatíte 0,40 eur, no pri náročnejších požiadavkách sa cena môže niekedy vyšplhať až do 2 eur za kus.

Platiť viac budete vtedy, ak si vymyslíte vlastný motív oznámenia a nevyberiete si z už navrhnutých oznámení. Najlepšie je osobne navštíviť firmu vyrábajúcu oznámenia, aby ste aj reálne videli všetky vzorky. Existuje aj možnosť zaslania vzoriek oznámení priamo k vám domov.

Svadobné oznámenia Pamas

Ak si chcete pozrieť oveľa viac svadobných oznámení, všetky nájdete na svadobne-oznamenia.eu. Luxusné, štýlové, moderné, vtipné… jednoducho si máte z čoho vyberať. Všetky oznámenia vám dokážeme zladiť aj s etiketami na fľaše, so svadobným menu či menovkami. Radi vám zašleme aj vzorky zadarmo.

Pridať príspevok
Meno:
Názov príspevku:
Príspevok:

Späť


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií v päte stránky "GPDR"