Ako naplánovať svadbu


Aj vy ste dostali pozvánku na svadbu alebo chystáte tú svoju a pýtate sa, ako to všetky tie nevesty stíhajú? Prezradíme vám to. Majú to všetko dobre naplánované ;)

Zásnubný prsteň svieti na vašej ruke, cítite sa úžasne, no ako teraz ďalej? Toľko povinností, ktoré vás čakajú...v prvom rade je potrebné upokojiť sa, sadnúť si a vytvoriť si postupne plán svadby. Stačí vám na to veľký biely výkres a farebné perá. Naň si môžete farebne vyznačiť zoznam vecí, ktoré potrebujete zariadiť. Rôznymi farbami rozlíšite dôležitosť a zameranie vecí.

Napr. červenou farbou vyznačte to, čo musíte zariadiť ako prvé. Zvoľte si inú farbu na výzdobu, jedlo, oblečenie, a tak ďalej.

1. Prvé kroky
Dôležité je povedať to svojej rodine a dohodnúť sa s nimi, ako vám so svadbou pomôžu. Prvý krok bude určenie miesta, dátumu svadby a počet hostí. Potom môžete fixne objednať priestory a rezervovať na konkrétnu hodinu kostol či matriku. Pri výbere miesta svadby myslite aj na to, že hosťom budete musieť zabezpečiť odvoz aj ubytovanie.

2. Potvrďte svoje rozhodnutie svadobným oznámením
Ďalším a veľmi dôležitým krokom je výber svadobného oznámenia, ktoré všetkým rozpošlete. Niekto oznámenia rozpošle čo najskôr, aby si na dôležitý dátum pozvaní nič neplánovali. Iní ich posielajú mesiac pred svadbou. Je to individuálne. No už pri výbere oznámenia by ste sa mali začať zamýšľať nad tým, do akého tónu bude ladená výzdoba. Je krásne, keď sa oznámenie ponesie v štýle svadby a jej výzdoby. S výzdobou sa spája aj výber svadobných kvetov a kytice.

Pokračujte výberom fotografa, kameramana a muzikantov. Práve od týchto ľudí závisí to, ako sa budete na svadbe baviť a ako budete na ňu spomínať.

3. Najobľúbenejšia časť
Tak a teraz je najvyšší čas myslieť na tú najkrajšiu časť, a to je výber svadobných šiat. Zoberte najlepšie kamarátky, mamu alebo kohokoľvek a skúšajte všetky šaty, ktoré sa vám páčia. Šaty nemusíte vybrať hneď, obehajte radšej viacero požičovní, aby ste našli tie svoje vytúžené. Nezabudnite ale ani na ženícha. Pri mužoch bude výber obleku pravdepodobne jednoduchší, no netreba ho podceniť. A popri tom obiehaní obchodov sa zastavte aj pre snubné prstienky.

4. Svadobné menu
Keď budete mať potvrdený počet hostí, môžete sa dohodnúť na množstve jedla, ktoré bude na svadbe. So svadobným menu si nechajte poradiť od skúseného človeka. Okrem hlavného jedla sú obľúbené aj švédske stoly, na ktorých si vyberie každý podľa svojho gusta.

Okrem menu myslite aj na zákusky, ktoré si objednáte u cukrárky, no s pečením vám určite pomôžu aj babičky a niektorí hostia. A hneď si zaistite aj svadobnú tortu.

5. Aby bola nevesta ešte krajšia...
...potrebuje nádherný účes, manikúru a make-up. Takže sa objednajte na všetky procedúry, ktoré potrebujete. Nezabudnite, že sa v prvom rade objednávate na skúšku make-upu a účesu. K celkovému vzhľadu zlaďte aj šperky. A myslite na to, že menej je niekedy viac.

Samozrejme, každý z týchto bodov si vyžaduje ešte ďalšie podrobnejšie rozpísanie, preto si všetko zapisujte, aby ste na nič nezabudli. A pred svadbou všetkých obvolajte a potvrďte si, či sa všetko stíha a či všetko dohodnuté platí. Držíme vám palce pri plánovaní svadby.

Pridať príspevok
Meno:
Názov príspevku:
Príspevok:
17.05.2016 - 20:39 Dann teste ich mal s - Mildred
Dann teste ich mal schnell die Kommentarfunktion mit dem Hinweis, dass ich unbedingt (irgendwie) den Wert verändern muss, der angibt wann das Theme auf die mobile Version <a href="http://pjzvmbwimpq.com">umsaNingt.rormplerweise</a> handelt es sich um ein Drei-Spalten-Theme. Leider dürfte es bei vielen nicht komplett angezeigt werden&#8230; :(
Reagovať
16.05.2016 - 22:36 Hello my family memb - Bayle
Hello my family member! I wish to say that this article is amazing, great written and include apriaxpmotely all important infos. I&#8217;d like to see more posts like this. http://gqqndbpj.com [url=http://vcgfzlshz.com]vcgfzlshz[/url] [link=http://rycfpgjnf.com]rycfpgjnf[/link]
Reagovať
15.05.2016 - 02:36 Just finished pretty - Ella
Just finished prettying up my toes with AZTEC ORANGE and legs with Sublime Bronze. Apaprciete the feeling of free of charge toes and neat legs inside the summer!
Reagovať

Späť


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií v päte stránky "GPDR"