Darčeky pre svadobných hostí


Darčeky pre svadobných hostí

Keď už pozvete vašich známych, blízkych a rodinu na svadobnú hostinu a oni vaše pozvanie prijímu, patrí sa im poďakovať. Vďaku za ich účasť na vašej svadbe môžete vyjadriť rôznymi drobnosťami, resp. milými darčekmi, ktoré ich zaručene potešia a zároveň im ostane na váš veľký deň aj krásna pamiatka.
Tento zvyk – obdarovať svadobných hostí – sa traduje už niekoľko rokov. Zo začiatku tieto darčeky predstavovali hlavne malé čokoládky, cukríky alebo žuvačky, na ktorých bolo vytlačené vaše meno spolu s dátumom svadby a tieto sladkosti, zároveň slúžili ako menovky na stoloch.

Darčeky pre svadobných hostí

V súčasnosti môžete vašim hosťom urobiť radosť rôznymi inými spôsobmi. Záleží len od vašej fantázie. Darček môžete buď kúpiť alebo vlastnoručne vyrobiť. Krabička zákuskov a fľaška vína alebo iného destilátu je v dnešnej dobe považovaná už skôr za samozrejmosť. Poďme sa však spolu pozrieť na to, čím všetkým možno svadobčanov obdarovať:
- Medzi darčeky trvácnejšieho charakteru patrí napríklad magnetka s vašimi menami a dátumom svadby, štamprlík, pero, balónik, otvárač na fľaše, vejárik, sviečka a rôzne iné malé drobnosti.
- Medzi darčeky, ktoré slúžia na konzumáciu patrí napríklad perníček, čokoládka, žuvačka, keksík, džem v malom poháriku, doma upečené koláčiky, porciovaný čaj, fľaška medu alebo vína... alebo hocičo iné, čo vás napadne.
Účelom týchto darčekov je vašich blízkych potešiť. Mnohí si tieto drobnosti nechávajú na pamiatku aj napriek tomu, že sú jedlé, napríklad krásne zdobené perníčky. Darčeky trvalejšieho charakteru sa tiež zvyknú použiť skôr ako ozdoba, prípadne sa využívajú len vo výnimočných okamihoch.

Darčeky pre svadobných hostí

Na záver len toľko, že obdarovať svadobných hostí nejakým malým darčekom nie je nutnosť. Je to len krásny prejav vďaky za to, že sa zúčastnili vašej svadby a boli pri vás, keď ste si povedali vaše Áno.

Späť


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií v päte stránky "GPDR"