Luxusné svadobné oznámenia:
ako by mali vyzerať?


Túžite po tom, aby sa vaša svadba niesla v luxusnom tóne? Začnite v prvom rade so svadobnými oznámeniami a vyberte si tie vášmu oku najkrajšie.

Noah Havley kedysi povedal: „Hovorí sa, že ak prežijete svadbu, ostatné je hračka." :) Áno, svadba môže predstavovať aj stres, zhon a nerozhodnosť pri výbere výzdoby či šiat. Pri oznámeniach to však nemusí byť také ťažké. Dáme vám tipy na niekoľko oznámení, ktoré predstavujú ozajstnú dokonalosť.

Hlavnými predstaviteľmi luxusných farieb sú smotanová, zlatá, bronzová, prípadne strieborná v doplnkoch. Môžu sa, samozrejme, kombinovať s inými farbami, ktoré budú ladiť aj so svadobnou výzdobou.


Výroba luxusných oznámení

Mali by ste taktiež vedieť, že kvalitné pozdravy sú vyrábané pomocou náročných technológií, ako je termografia, slepotlač, digitálny výsek a iné. Práve tieto technológie dodajú oznámeniam efekty, ktoré len tak ľahko na iných oznámeniach nenájdete. Detailné spracovanie, presné výseky, zaujímavé tvary či vzory, elegantné ozdoby, to všetko môžete mať na svojom svadobnom oznámení.


Pokochajte svoje oči

Čo poviete na takéto nádherné oznámenie? Očarí aj tú najnáročnejšiu nevestu. Je zložené z obalu a kartičky vo vnútri. Smotanový obal má ozdobný výsek a je posypaný zlatým práškom. Písmo je zlaté, tlačené na papieri s jemnou zlatou perleťou. Najkrajšia je veľká mašľa previazaná okolo oznámenia.

svadobne-oznamenie-c-0702

Výhodou tohto oznámenia je jeho tvar, vďaka ktorému ho môžete kdekoľvek postaviť. Zaujímavá je jeho vrchná tlač, ktorá vznikla tzv. slepotlačou. Stužka previazaná cez stred krásne oddeľuje ozdobnú časť od textu, čím je oznámenie ešte výraznejšie. Kamienkový krúžok na stužke pridáva dojem luxusnosti.

svadobne-onamenie-d-0608

Romantičky si môžu zvoliť napríklad obálku s motýľmi, v ktorej je vložená kartička s pozvánkou na svadobnú hostinu.

svadobne-oznamenie-c-6006


Taktiež romantická, ale zároveň luxusná verzia svadobného oznámenia môže vyzerať aj takto. Jemná perleť na smotanovom papieri a mená budúcich novomanželov na páske v strede. Jednoduché, ale krásne zároveň.
svadobne-oznamenie-c-0306

Tieto, ale aj ďalšie luxusné svadobné oznámenia nájdete na svadobne-oznamenia.eu. S výberom vám radi pomôžeme.

Pridať príspevok
Meno:
Názov príspevku:
Príspevok:

Späť


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií v päte stránky "GPDR"