Svadba v krásny slnečný deň


Spojenie slnka a tepla nie je len predstava ideálnej dovolenky, ale je to aj túžba väčšiny z vás, ako by mal vyzerať váš veľký deň. Najviac svadieb sa vo všeobecnosti koná v lete. Rovnako aj na Slovensku je najviac svadieb uzavretých práve v letných mesiacoch.

Svadba v krásny slnečný deň

Poďme sa spoločne pozrieť nato, aké sú výhody a nevýhody letnej svadby.


Prvou nevýhodou pre každého účastníka letnej svadby je hlavne prepotené oblečenie, nevoľnosť, dotieravý hmyz a obava z toho, či zákusky a kvety dokážu odolať tejto horúčave. K letnej svadbe určite patrí aj ovocie, ktoré je za horúceho dňa určite viac lákavé ako zákusok s roztopenou čokoládou. Zvýšené potenie pri tancovaní je určite pre každého z nás nepríjemné, o to viac, keď vieme, že sa od nás vyžaduje upravenosť, nakoľko na nás z každej strany striehne oko kamery či fotografa. V takomto prípade je potrebné mať po ruke alebo v kabelke deodorant, antiperspirant alebo voňavku a ženy by nemali zabudnúť na púder, ktorým môžu opätovne zmatnieť svoju pleť.

Svadba v krásny slnečný deň

Samozrejme nemôžeme zabúdať na príjem tekutín! Svadobný pár by nemal zabudnúť na túto nutnosť – zabezpečiť dostatok vody, či už minerálok, džúsov, sladených vôd alebo piva. Počas bujarej zábavy sa však odporúča piť hlavne čistá voda.
Dobrou voľbou pre ženy sú šaty z ľahkého a vzdušného materiálu. Na letnú svadbu sú krátke remienkové šaty ako stvorené. Silonky sú vo všeobecnosti na spoločenských akciách nevyhnutné ale je to na rozhodnutí každej dámy, či uprednostní protokol alebo svoje vlastné zdravie. Mužom odporúčame zvoliť si oblek skôr svetlejšej farby, ako sa utiekať ku klasickému tmavému obleku.
Ideálnym prostredím je taký priestor, ktorý ponúka spojenie čerstvého vzduchu v tôni stromov a vnútornej miestnosti resp. sály, kde sa môžu svadobní hostia schovať pred slnkom. Prípadne si zabezpečte prenosné ventilátory, pri ktorých sa hostia môžu ovievať.
Nenechajte sa na svadbe však teplom umoriť, veď ste sa prišli predsa zabaviť!

Späť


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií v päte stránky "GPDR"