Svadobná výstava St. Gallen


Svadobná výstava St. Gallen, Švajčiarsko

Naša firma Pamas, v zastúpení našej pobočky Pamas GmbH sa zúčastnila svadobnej výstavy vo švajčiarskom St. Gallen. Toto mesto je známe svojou kvalitnou vysokou školou a nádhernou polohou pri jazere Bodensee, ktoré spája Rakúsko, Nemecko a Švajčiarsko.
Na výstave sa zúčastnilo 7500 návštevníkov a prezentovalo svoje služby 250 firiem. Boli sme jedna z mála firiem, ktorí neboli zo Švajčiarska. Veľmi nás potešil veľký záujem o naše svadobné oznámenia. Prezentovali sme našu tradičnú ponuku, doplnenú o nové vzory Vintage štýlu.

Svadobná výstava

Novinkou pre Švajčiarov boli svadobné pečiatky, ktoré tu nepoznali a veľmi sa im páčili. Samozrejme príjemné boli pre nich aj ceny, keďže tu stojí svadobné oznámenie podobnej kvality ako je naša od 5 CHF. Rozhodne ich však zaujala najmä kvalita a dizajn. Švajčiarsky zákazník je veľmi náročným zákazníkom a vyžaduje najvyššiu kvalitu, ktorú mu vieme ponúknuť.
Svadobná výstava bola dva dni, v sobotu a v nedeľu. Viac návštevníkov prišlo v nedeľu. Výstava bola veľmi dobre rozdelená a organizovaná. Hudobné skupiny prezentovali svoje umenie v samostatnej sále, takže nerušili ostatných vystavovateľov ani návštevníkov. Zaujímavý bol aj sprievodný program a módne prehliadky. Kvalitnú prácu odviedli aj osvetľovači a réžia, takže zážitok z prehliadky bol pre návštevníkov nezabudnuteľný.
Náš dojem zo Švajčiarov bol veľmi dobrý. Sú to veľmi milí ľudia. Ich ekonomická vyspelosť sa pozitívne odrážala v ich pohode a dobrej nálade. Zo švajčiarska sme odchádzali s dobrým pocitom, že sme služby a výrobky firmy Pamas reprezentovali naozaj úspešne a už teraz sa tešíme na objednávky zo Švajčiarska.

Späť


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií v päte stránky "GPDR"