Svadobné citáty


Svadobné citáty

Svadobné pozvánky sú neodmysliteľnou súčasťou každej svadby už po celé desaťročia. Trendy v svadobných oznámeniach sa neustále menia v súvislosti s rozvojom techniky ale aj napriek tomu sú svadobné oznámenia stále populárne.
Okrem mien snúbencov, ich adries a samotného textu, býva na svadobnom oznámení aj svadobný citát.
Citáty hovoria väčšinou o láske, ktorá tvorí základný kameň manželstva. Citáty sú väčšinou vyjadrením pocitov, ktoré snúbenci k sebe cítia a o ich rozhodnutí kráčať životom spolu v dobrom aj zlom. Citáty sú teda v prvom rade o emóciách, tiež o veľkej múdrosti a vo veľkej miere aj o humore. Veľakrát môžeme nájsť medzi týmito tromi štýlmi aj určitú rovnováhu, ktorá spriada lásku, múdrosť a zábavu do jedného uzla.

Svadobné citáty

V súčasnosti máme obrovskú ponuku rôznych citátov a preto výber z toľkého množstva nie je až taký ľahký  Citát môže byť v podobe klasického alebo literárneho citátu, humornej básne, modlitby alebo iného textu, ktorý vyjadruje osobný príbeh snúbencov.
Treba myslieť na to, aby obsah daného citátu bol zrozumiteľný a ľahko pochopiteľný pre všetkých. Nejaká veľká idea budúcnosti vyzerá lepšie skôr v literárnom časopise ako na svadobnom oznámení. Rozhodujúca je aj dĺžka citácie. Existujú v podstate len dva typy citátov – krátky a dlhý. Krátke citáty sú zvyčajne krátke vety, ktoré stručne formulujú podstatu šťastia a lásky. Dlhé citácie majú už podobu krátkych príbehov, ktoré hovoria o emóciách. Dĺžku citátu v podstate určuje aj grafický dizajn a veľkosť svadobnej pozvánky.
Každá svadba je vždy o dvoch ľuďoch, ktorí si v ten daný deň povedia svoje „Áno“. Preto si vyberte taký citát, ktorý je vám najbližší a ktorý má pre vás najväčšie posolstvo do vášho spoločného života!


Späť


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií v päte stránky "GPDR"