Svadobné doplnky


Okolo svadby je potrebné zariadiť snáď milión vecí. Veľakrát sa stane, že sa zabudne na niektorý z doplnkov. A práve svadobné doplnky robia tento krásny deň ešte krajším a príjemnejším. Tieto by vám na svadbe určite nemali chýbať.

Svadobné oznámenia

Oznámenie je základ. Nestačí si dať na Facebooku, že ste zasnúbení. Pošlite svojej rodine a známym papierové oznámenie o vašej svadbe. A urobte to v predstihu, aby stihli každému prísť včas. Oznámenie by malo prezentovať to, aký ste pár a v akom štýle bude svadba urobená

Menovky

Nečakajte, že zasadací poriadok vyriešite až na mieste svadby. Každý má mať svoje miesto a sedieť podľa určitých pravidiel. Je napríklad rozumné, ak mladšia generácia bude sedieť pri sebe, aby sa mohli spoločne baviť. Menovky zlaďte s pozvánkami alebo si ich nechajte vyrobiť aspoň v podobnom štýle.


Svadobné menu

A v „papierových záležitostiach” pokračujeme. Nie každý si nechá vytlačiť aj menu podávané na svadbe. No práve menu dodáva šmrnc a hostí bude určite zaujímať. Na svadbách ho vídame stále častejšie.


Etikety na fľaše

Nechajte si na fľaše od vína alebo iného alkoholu urobiť etikety v štýle vašej svadby. Motív môže opäť ladiť s oznámením alebo s farbou výzdoby. Na fľašiach môžu byť na okrasu zavesené aj malé snubné prstienky, srdiečka alebo čokoľvek, čo chcete.
Darček pre svadobčanov
Čo tak milá pozornosť pre vašich hostí? Každému položte pri menovku napríklad malú čokoládku s vašimi iniciálami. Určite sa potešia.


Svadobné pierka

Jedným z najdôležitejších doplnkov sú práve svadobné pierka. Väčšinou sa dávajú iba mužom, no na niektorých svadbách ich dostanú všetci svadobčania. Záleží to od zvykov, ktorými sa riadite. Nezabudnite odlíšiť pierka pre rodičov, družbov a svedkov.


Poháre pre novomanželov

Poháre novomanželov by sa mali odlišovať od tých ostatných. Mali by byť honosnejšie a niečím ozdobené. Môžete ich doplniť o text alebo obrázok. Firma Pamas vám ich dokonca dokáže vyzdobiť pieskovaním a Swarovského krištáľmi.


Krabice na výslužku

Aj svadobné krabice na koláče a zákusky by sa mali odlišovať od tých klasických. Dajú sa objednať v rôznych tvaroch a veľkostiach. Môžu mať farebnú podtlač alebo rôzne ozdoby. A dobrá rada znie – nachystajte si výslužky už popredu, aby ste s nimi nemali starosť v noci. Keď budú ľudia odchádzať, podáte im už hotovú výslužku. Oni na ňu nemusia čakať a vám to ušetrí zbytočné stresy.




Pridať príspevok
Meno:
Názov príspevku:
Príspevok:

Späť


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií v päte stránky "GPDR"